G.L.A.M. BVBA te Gooik

GSM +32 477 53 66 24

kverbeeck@glam-graphicsandmore.com

Hoi, mijn naam is Kimberly!

 

Al snel wist ik dat ik iets creatiefs wilde doen in mijn dagelijkse leven. Ik volgde daarom een opleiding grafische media. Na deze opleiding af te ronden en een succesvolle stage bij Baeté drukkerij te Puurs, ben ik 3 jaar later afgestudeerd als Bachelor Grafische en Digitale Media!
Mijn eerste werkervaringen deed ik op bij Coca-Cola European Partners, Napoleon Games, Flex Print, E-demonstrations en Cartamundi. Na deze mooie en leerrijke ervaringen besloot ik om aan de slag te gaan als freelancer.

Een nieuwe wending...

 

Tussen de jaren als grafisch ontwerper door was er nog een andere passie die bleef opwaaien. De beauty sector is een boeiende industrie. Deze triggerde mij al van in mijn tienerjaren en spendeerde vele vrije uren aan het opzoeken van nieuwe trends in de make-up. Daarom besloot ik  om een opleiding visagie te volgen. Maar daar bleef het niet bij. Make-up was niet de enige tak die ik wilde ontdekken. Ik dacht een cursus hairstyling zou een mooie aanvulling zijn voor feestgelegenheden. Daarna heb ik dan een succesvolle opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd bij de Wellness Academie.

Glam!

 

Nu was er het dilemma om te kiezen tussen deze twee passies. Maar waarom kiezen als je de twee kan combineren? Hieruit groeide mijn eigen zaak Glam.
 
Beide jobs doe ik met hart en ziel en ga ik tot het uiterste om de klant een zo aangenaam mogelijke samenwerking of ervaring te bieden. Bij Glam wordt u steeds op een aangename, professionele manier geholpen en geen enkele kans ga ik uit de weg!
Graag help ik u verder via de contactpagina, Facebook of andere.
Volg me zeker ook op Facebook en Instagram!